NL
EN
FR
DE
x
 
Voer een gebruikersnaam in
Voer uw wachtwoord in a.u.b.

Waarom Art&Jack zonnebrillen?

Naast een beschermmiddel tegen de zon is een zonnebril vandaag de dag vooral een expressie van stijl. Of u nu kiest voor een klassieker in een modern jasje of een opvallende blikvanger; een Art&Jack zonnebril is altijd de finishing touch van uw outfit. Stoer en casual, trendy en kleurrijk, stijlvol en modieus; vind de stijl die bij u past.

De collectie Art&Jack zonnebrillen biedt een enorme keuze aan verschillende montuurvormen. Art&Jack heeft een model voor elk gezicht. Alle monturen hebben een uitstekende pasvorm, waardoor ze meteen goed zitten. Alle Art&Jack zonnebrillen zijn voorzien van metalen scharnieren; deze geven extra stevigheid en de zekerheid dat uw zonnebril altijd de juiste pasvorm houdt.

Een goede zonnebril beschermt uw ogen en verbetert uw zicht. Alle Art&Jack zonnebrillen bieden 100% UV400 bescherming en helpen daarmee uw ogen langdurig gezond te houden. U kunt kiezen voor gepolariseerde glazen die daarnaast vervelende schitteringen van reflecterend licht verminderen. Dit is prettig en rustiger voor uw ogen, het biedt beter zicht op bijvoorbeeld natte wegdelen of op het water.

Meer weten?

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste Art&Jack nieuws? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct het laatste nieuws en interessante aanbiedingen!

© Art&Jack | 2016 - 2024
U heeft niet alle aantallen correct ingevoerd
Log in om uw favorieten aan uw persoonlijke lijst toe te voegen
U kunt dit artikel niet toevoegen aan uw favorietenlijst i.v.m. afspraken met het hoofdkantoor.
Dit artikel is niet beschikbaar in verband met afspraken met uw hoofdkantoor.
Voer uw e-mailadres in a.u.b.